Taajuus Media tarjoaa monipuolista mediasisältöä ja kiinnostavia mielipiteitä. Vlogeja, kolumneja, jatkotarinoita, mitä tahansa!

Taajuus Media on verkkomedia, joka käsittelee rintarinnan uskontoa ja urheilua, kauneusihanteita ja maahanmuuttajia, musiikkia ja ponityttöjä, politiikkaa ja mustikoita. Toimituksen kokoonpano vaihtelee lukukausittain, mutta koostuu toistuvasti Metropolia Ammattikorkeakoulussa opiskelevista; nuorista aikuisista. Julkaisu on poliittisesti ja ideologisesti riippumaton.

Taajuus Media ilmestyi verkkoon ensimmäisen kerran vuonna 2010. Siitä lähtien sen sivuilla valtaa ovat käyttäneet pääasiassa Metropolian medianomi-opiskelijat. Sivuilla on nähty pitkiä artikkeleita, sadoittain kolumneja, dokumentteja, kurssiharjoituksia, kuunnelmia, kuvakollaaseja ja kaikkea mahdollista, mitä mediasisältöihin rakastuneet nuoret aikuiset ovat aikaiseksi saaneet.

Kevään 2018 päätoimittajana ja webmasterina toimii Katja Ylinen. Metropolia Ammattikorkeakoulun vastuuopettaja on Minna Kilpeläinen. Sähköpostit etunimi.sukunimi@metropolia.fi

kuvituskuva2

Haluaisitko tehdä Taajuus Mediaa kanssamme?

Jos opiskelet tai työskentelet Metropolia Ammattikorkeakoulussa, olet tervetullut mukaan. Ota yhteyttä sähköpostitse päätoimittajaan (katja.ylinen@metropolia.fi) tai lähetä oma juttuideasi/valmis juttusi sähköpostitse tai alla olevalla lomakkeella.


Nimi *

Sähköposti *

Aihe

Viesti *

Liitä tiedosto

(max 2mt)