Taajuus Media tarjoaa monipuolista mediasisältöä ja kiinnostavia mielipiteitä. Vlogeja, kolumneja, jatkotarinoita, mitä tahansa!

Taajuus Media on verkkomedia, joka käsittelee rintarinnan uskontoa ja urheilua, kauneusihanteita ja maahanmuuttajia, musiikkia ja ponityttöjä, politiikkaa ja mustikoita. Toimituksen kokoonpano vaihtelee lukukausittain, mutta koostuu toistuvasti Metropolia Ammattikorkeakoulussa opiskelevista; nuorista aikuisista. Julkaisu on poliittisesti ja ideologisesti riippumaton.

Taajuus Media ilmestyi verkkoon ensimmäisen kerran vuonna 2010. Siitä lähtien sen sivuilla valtaa ovat käyttäneet pääasiassa Metropolian medianomi-opiskelijat. Sivuilla on nähty pitkiä artikkeleita, sadoittain kolumneja, dokumentteja, kurssiharjoituksia, kuunnelmia, kuvakollaaseja ja kaikkea mahdollista, mitä mediasisältöihin rakastuneet nuoret aikuiset ovat aikaiseksi saaneet.

Taajuus Median opiskelijapäätoimittajana toimii vuonna 2021 Mikko Timonen. Metropolia Ammattikorkeakoulun puolesta vastuuopettajana toimii Sami Huohvanainen. Sähköpostit etunimi.sukunimi@metropolia.fi

kuvituskuva2


    Nimi *

    Sähköposti *

    Aihe

    Viesti *