kaupunkiradionaamu_promovalkoinen

Kofeiinin ja kevätauringon värittämä Kaupunkiradion Aamu auttaa sinua kohtaamaan päiväsi. Pekonilautasen höysteeksi valmistuu mehevä munakas asiaa ja huumoria. Lorauta siis kahvin sekaan kaupan kalleinta kermaa ja heitä lusikka tiskialtaan nurkkaan – seurassamme aamut alkavat aina oikealla jalalla. Olemme radiossasi aina maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 8-10.

 

Juontajat

 

Kaupunkiradio-Aamu

Taru

26-vuotias Disney-fani. Elän syödäkseni, ja olen siksi opetellut pitämään myös liikunnasta. Jos kukaan ei katselisi, makaisin jatkuvasti sohvalla puhkikuluneissa flanellihousuissani, söisin liikaa jäätelöä ja katsoisin Ruotsin miljonääriäidit -maratonia.

Inkeri

25-vuotias marengin rakastaja.  Pidän myös pyöräilystä, kissoista ja Esa Saarisesta.

Susanna

Olen kuuma ja intohimoinen latinorakastaja kalpean ja flegmaattisen suomalaisen rock-mimmin vartalossa. Ristiriitaisen minäkuvani käsittelyn ja boheemin kärsimisen ohessa tykkään myös notkua pubeissa ja paijata mirriäni Inkeriä.

Ari

Tuottajana ja aamun ainoana miehenä elämäni keskittyy kolmen ämmän ympärille: mielipahaan, murjotukseen ja mustaanmakkaraan. Tuossa järjestyksessä.