keskipaivantrippi_promovalkoinen

Keskipäivän trippi tekee sekä henkisiä että fyysisiä löytöretkiä piilopaikkoihin ja suljettujen ovien taakse. Yritämme löytää kaupungin sykkeen ja sukeltaa nykyhetken askarruttaviin aiheisiin jämähtämättä päivän uutisotsikkoihin ja pinnalla oleviin trendeihin. Tarjoamme kuuntelijalle mitä tyylikkäintä musiikkia ja mehukasta pientä purtavaa pienellä budjetilla. Valloitamme radioaallot maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 12-14.

Juontajat

Keskipaivan-trippi

Iines

Muurahaiskarhuja rakastava eskapisti, joka nauraa sopimattomille vitseille. Kuvitteellisten musavideoiden tähti ja tuleva menestyskirjailija. Parasta on elämäntuskassa rypeminen, häiriintyneet elokuvat ja 90 sentin Nobelaner.

Janette

Menevä seikkailija-ihminen, jonka haaveilija-luonne seuraa kaikkialle. Nautin arkipäivän nokkeluuksista ja olen äärettömän utelias, mutta kysyn liian harvoin. Elän ystävistä ja musiikista, vaikka joskus saattaa olla muutaman päivän hiljaisia kausia. Olin ehkä tai toivottavasti entisessä elämässäni musta laulaja-leidi ja sairaan hyvä (ja kuuma)! Nauran liian usein sympatiasta, mikä on järkyttävän hengetöntä ja ärsyttävää. Banaani-pähkinävoi-ruisleivät ovat alkaneet kyllästyttää, mihin en oikeasti uskonut. Pidän Kalliosta, tahdon maailmalle!

Sami

Vapauden suuressa vankilassa elinkautista istuva, Viliäkin uteliaampi unelmoija. Rakastan nuoruutta, vaikka odotankin jo eläkepäiviä Pariisissa petankin parissa. Yksinäinen susi, joka inhoaa kliseitä. Palan halusta etsiä, vaikken löytäisikään mitään. Tällä hetkellä etsinnässä paikka auringossa ja kadonnut pankkikortti.

Vilma

Olen nolojen tilanteiden ja väärinymmärrysten mestari. Ikuinen 19-vuotias, jonka elämä perustuu aamiaiseen, lounaaseen ja jokaisen aterian jälkiruokaan. Suurin unelma on elää paikassa, jossa en koskaan joutuisi käyttämään sukkia.