Bukowskis Market käynnisti lokakuun alussa Vintage & Fashion -huutokaupan laittamalla myyntiin Kivilahden muotiperheen henkilökohtaisia vaatteita, asusteita, laukkuja ja kenkiä. Myytävänä on muun muassa Pradaa, Karl Lagerfeldia, Yves Saint Laurentia sekä Dolce & Gabbanaa.

klara

Kokoelman esittelytilaisuudessa käydyssä paneelikeskustelussa Kaarina Kivilahti pohti tyttärensä Klaran kanssa sitä, mitä muoti on niin nykymuodossaan kuin vintagenakin.

Paneeli

Muotialalla äitinsä tavoin pitkään työskennelleen Klaran mukaan muotiteollisuudessa eletään kiinnostavia aikoja. Hän kertoo, että muotisuunnittelijat ovat ryhtyneet kiinnittämään materiaaleihin entistä enemmän huomiota. Klara kertoo toivovansa, että polyesterin käytöstä luovuttaisiin muotimaailmassa vähitellen kokonaan, ja kerskakulutusta vähennettäisiin.

– Eihän se ensi vuonna voimaan tulevan uudistuksen jälkeen ole enää edes mahdollista.

 

[soundcloud]https://soundcloud.com/taajuus/klara-kivilahden-haastattelu[/soundcloud]