Hei, sinä nuori super-ammattilainen! Nuorekas ja koko ajan kasvava asiakasyrityksemme etsii huippuosaajaa trendikkääseen ja energiseen tiimiinsä! Asiakasyrityksemme vahva brändi ja koko maailman kattava business-verkosto takaavat loistavat etenemismahdollisuudet ja näköalapaikan kenties maailman mielenkiintoisimmalla alalla!

Asiakasyrityksemme edustaa mobiiliohjelmistoalan terävintä kärkeä, ja sen asiakkaita ovat kaikki suurimmat matkapuhelinvalmistajat. Asiakasyrityksellämme on alalla vahva luotto ja hyvä maine.

Jos olet suvereeni, työtäpelkäämätön, luotettava, tarkka, ahkera, ammattitaitoinen, ulospäinsuuntautunut, pitkäjänteinen, idearikas, trenditietoinen, nuori ja kaunis työnarkomaani, lue tämä ilmoitus loppuun. Asiakasyrityksemme nimittäin etsii NYT perunakellarin oven ylimmän saranan rasvaajan assistenttia! Työtehtäviisi kuuluu rasvapurkeista huolehtiminen ja rasvapurkin kannen avaaminen tarvittaessa.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja vähintään kymmenen vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä. Lisäksi olet alle 25-vuotias ja sinulta löytyy oma-aloitteisuutta, ahkeruutta sekä vaadittavaa tarkkuutta. Suomen, ruotsin, englannin, venäjän, saksan, ranskan, espanjan ja swahilin täydellinen osaaminen on työssä onnistumisen välttämätön edellytys. Vähintään kolmen näistä tulisi olla äidinkieliä. Edellytämme myös tarkkaa business-silmää, vähintään keskinkertaista business-hajua, sulavaa hienomotoriikkaa, syvää asiantuntemusta, paineensietokykyä, riskinottokykyä, riskinottohalua, delegoimiskyvyttömyyttä, sisäsiisteyttä, vaatimattomuutta, taistelutahtoa, kilpailuhenkisyyttä sekä säntillisyyttä.

Burn-outiin et sairastu ikinä, ja hymyilet aina – varsinkin silloin, kun tahtoisit vain kuolla! Olet lojaali työnantajallesi, etkä tahdo liittyä ammattiliittoon. Työskentelet mielelläsi vapaa-ajalla.

Vastineena saat maailmankaikkeuden mielenkiintoisimman työpaikan alati muuttuvalla ja supertrendikkäällä alalla, kilpailukykyisen palkan ja persuksen, jota imeskellä! Staff-Pimp Oy toimii työnantajanasi, joten työsopimusta et saa, ja sinut voidaan siirtää sivuun milloin vain. Emme edes kerro sinulle tulevan työpaikkasi nimeä tässä ilmoituksessa, koska meidän ei ole pakko!

Vuorot saat tietää aina kaksi päivää etukäteen. Työterveydenhuollolla ei ole väliä, koska jos sairastut, et saa vuoroja ennen kuin olet terve! Ylityökorvauksia emme maksa, joten laitamme sinut telakalle heti, kun normaalit tuntisi ovat ylittymässä. Olethan joka päivä samalla työpaikalla käyvä kiireapulainen!

Jos kiinnostuit, laita hakemus ja CV osoitteeseen rekry@staffpimp.com, niin lupaamme, että emme lue sitä kymmenen päivän kuluessa, emmekä sen jälkeenkään! Valitettavasti emme myöskään jaksa vastata puheluihin. Laitoimme tämän paikan avoimeen hakuun vittuillaksemme! Todellisuudessa paikan tulee täyttämään yrityksemme toimitusjohtajan viime perjantaisen ja asiakasyrityksemme ensi perjantaisen heilan löysä jälkeläinen!

Sinä et voi kelvata meille, joten ota rohkeasti yhteyttä!