Antti Tuiskun Peto on irti syntyi, kun puolialastomat miehet jorasivat viinipäissään biisinkirjoitusreissulla työpäivän päätteeksi. Tämän ja monta muuta mielenkiintoista tarinaa kertoo musiikkituottaja Jurek.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/258772914″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /]

Jurek Reunamäki vieraili Kaupunkiradion Perjantai!-ohjelmassa viime maanantaina. Jurek on musiikkituottaja, säveltäjä sekä sanoittaja, ja hän oli mukana työstämässä Antti Tuiskun menestynyttä En kommentoi -albumia.

Haastattelussa Jurek kertoo muun muassa, miten hittisingle Peto on irti syntyi ja kuinka Michael Monroeta yritettiin saada vierailemaan kyseiselle kappaleelle.

Lopulta Jurek intoutuu suunnittelemaan Perjantain juontajille kesäbiisiä nimeltä Rilluntai.