Kaupunkiradio järjesti aloitusjuhlat kulttuuriareena Gloriassa 20.3.2014. Illan aikana yleisöllä oli mahdollisuus tavata radion nuoria toimittajia ja nauttia hyvästä musiikista ja juomasta.

 

 

 

 

 

Kaupunkiradio on pääkaupunkiseudun viestintäalan oppilaitosten yhteistyöprojekti. Tällä hetkellä sisältöä tuottavat Metropolia Ammattikorkeakoulu ja Laajasalon opisto. Kevään aikana ohjelmaa on luvassa myös Kallion- ja Vaskivuoren lukioilta, Nuorten toimintakeskus Hapelta, Sibelius-Akatemialta sekä Taideyliopistolta.

”Kaupunkiradio on ennakkoluuloton radiokanava. Olemme ei-kaupallinen opiskelijaradio, ja se antaa kanavalle mahdollisuuden erottua massasta”, sanoo Kaupunkiradion Arabian toimituksen päätoimittaja Ida-Liina Huurtela.

Kaupunkiradiota kuunnellessa ei aina uskoisi sen olevan opiskelijaradio. Kaupunkiradion ja sen edeltäjien, Radio Reaktorin, Radio Taajuuden ja Radio Iistsaidin, kasvatteja kuulee ja näkee eri viestimissä päivittäin. Näiden juhlien osallistujissa ovat siis tulevaisuuden tv –ja radiotähdet.

”Kaupunkiradio on harvinaislaatuinen tilaisuus tehdä kokeiluja ja omaperäisiä ratkaisuja ilman, että täytyy olla tulosvastuussa kenellekään” – Ida-Liina Huurtela

Nuoret tekevät nuorille

”Kaupunkiradio on suunnattu uteliaalle nuorelle, joka uskaltaa haaveilla tulevaisuudesta. Sellaiselle, joka on kiinnostunut ympärillä muuttuvasta maailmasta, mutta haluaa välillä heittäytyä rennoksi laadukkaan sisällön rytmittämänä”, kertoo Ida-Liina Huurtela.

Kaupunkiradio kuuluu pääkaupunkiseudulla taajuudella 92,2 MHz 17.2-16.5.2014. Voit kuunnella radiota myös  osoitteesta www.kaupunkiradio.fi tai http://kaupunkiradio.metropolia.fi