Maailman hauskin seurapeli on täällä! Sen jo nyt saavuttama huima suosio takaa peliseuran löytymisen kellonajasta riippumatta. Voit pelata sitä pienellä, suljetulla porukalla tai voit kutsua mukaan miljardit ystäväsi!

Pelin säännöt ovat yksinkertaiset. Kullakin pelaajalla on alussa ihmisluonnolle ominaiset -1 000 000 itsetuntopistettä ja nolla trollaria. Trollari on pelin sisäinen valuutta. Se pelaaja, joka saavuttaa ensimmäisenä nolla itsetuntopistettä, on voittaja. Pelaajat pyrkivät keräämään tililleen trollareita, jotka voi kulloisenkin kurssin mukaan muuttaa itsetuntopisteiksi.

Trollareita tienataan loukkaamalla muita pelaajia. Kukin pelaaja yrittää loukata muita mahdollisimman verisesti keinoja kaihtamatta. Suosittuja loukkaamisen muotoja ovat kaikenlainen provosointi, solvaaminen sekä toisen heikkouksiin ja esimerkiksi ulkonäköön takertuminen. Eräs ajaton klassikko on: ”vitun homo!” Ole kuitenkin luova! Erilaiset pelaajat loukkaantuvat erilaisista asioista.

Esimerkiksi suomalaista maahanmuuttajaa kannattanee piikittää hieman hänen etnisestä taustastaan, lihavaa teinityttöä liikakiloista.

Tienaat yhden trollarin joka kerta, kun onnistut loukkaamaan toista pelaajaa. Jotta loukkaus hyväksytään, loukkaantuneen pelaajan tulee olla silmin nähden kiivastunut. Pistä parastasi, sillä useat pelaajat ovat erittäin harjaantuneita, ja monen tunne-elämä on kylmettynyt jo aikaa sitten. Älä silti luovuta! Jokaisella on Akilleen kantapäänsä, ja sinun tehtäväsi on löytää se!

Bonustrollareita saat, jos onnistut loukkaamaan yhdellä kertaa monia ihmisiä. Tällöin jokaista loukkaantunutta kohden lasketaan tienesteihin yksi lisätrollari. Vastaavan bonuksen saat, jos onnistut pitkittämään loukkaantuneen raivonpuuskaa jatkoloukkauksilla. Pelissä näitä loukkausten ketjuja kutsutaan nimellä kombo. Eräs suosittu metodi on halveksua loukkaantunutta siitä, että hän ottaa asian niin tosissaan. Avain on yrittää saada hänet uskomaan, että vika on hänessä.

Pelaajien tunteiden yhä turtuessa yhden itsetuntopisteen hinta saatta hyvinkin olla pian moninkertainen. Silloin sinun on vain otettava brutaalimmat keinot käyttöön! Tulevaisuudessa ennustamme inflaation olevan todella rajua, ja ulkopuolista apua on turha odottaa. Sanoipa eräs loukkausvarainministerikin taannoin: ”Jos trollari devalvoidaan, minä eroan!”

Tulevaisuuden nuorisolla ei todennäköisesti ole minkäänlaisia sanoihin liittyviä tuntemuksia.

Älä jää aikailemaan, vaan liity peliin, jota lähes kaikki jo pelaavat! Jos sinulla on paha olla, pelin pelaaminen auttaa näennäisesti. Osoita muille, että olet ylivertainen! Sinä olet oikeassa, he ovat pellejä! Pelaamisen aloittamista suositetaan nykyään jo alakoululaisille, joten älä aikaile. Hyvä itsetunto on aivan lukuisten kulmien takana!

Kurvaa lähimpään tavarataloosi ja lausu: ”Yksi sosiaalinen internet, kiitos!”