Helsingin InnoFit Centerissä pääsee harrastamaan pilatesta – seinillä. Lajin kehittäjä Hanna Saaranen kuvailee WallPilatesta erittäin tehokkaaksi, haastavaksi mutta mukavaksi hajoittelumuodoksi. Laji sopii melkein kaikille, lähtökunnosta riippumatta.

 

 

 

 

 

 

 

 

WallPilates perustuu perinteiseen pilateshajoitteluun; hengitykseen, keskittymiseen, sekä kehon keskiosan käyttöön. Laji on omiaan kehittämään muun muassa kehon hallintaa. Huolimatta siitä, että WallPilates sali tuo ensivilkaisulta mieleen lähinnä kidutuskammion, on valjaiden varassa temppuilu helppoa sekä ennen kaikkea todella hauskaa.

Lajin kehittäjä Hanna Saaranen kertoo mihin tarkoitukseen hurjan näköiset valjaat ovat sekä miten nopeasti WallPilatesta harrastaessa kehittyy. Kuuntele Hannan haastattelu alta.

 

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/128476255″ params=”color=ff6600&auto_play=false&show_artwork=true” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

 

 

Hanna Saaranen

Lajin kehittäjä Hanna Saaranen