Urheiluhullu Saarinen ennakoi tiistain (29.3.) lähetyksessään alkavaa jalkapallon veikkausliigakautta. Vieraana Helsingin IFK:n urheilutoimenjohtaja Henri Määttä.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/256732451″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /]

Hallitseva mestari SJK on vahvoilla tänäkin vuonna, ennakoi Urheilusanomien veikkausliigatoimittaja Christos Zavros Urheiluhullun Saarisen lähetyksessä. SJK:n vahvin kilpailija on Zavroksen mukaan HJK.

Viime kaudella pääsarjaan nousseen HIFK:n pelaajarunko on pysynyt hyvin kasassa ja urheilutoimenjohtaja Henri Määttä on tehnyt joukkueeseen muutaman täsmähankinnan.

Määttä kertoi Joska Saarisen haastattelussa työstään HIFK:n urheilutoimenjohtajana. IFK:n resurssit ovat pienet ja Määttäkin joutuu tekemään työtään osin rakkaudesta lajiin. Kun suomalaista jalkapalloseuraa pyöritetään, työtunteja ei turhan tarkasti lasketa.

Veikkausliiga pyörähtää käyntiin lauantaina 2. huhtikuuta kahden ottelun voimin. HIFK:n kausi alkaa 9. huhtikuuta PK-35 Vantaata vastaan.