Startup-yritys kehittelee Trade2Go- nimistä sovellusta ja voittaa hermoilusta huolimatta pitchauskilpailun Get to the Slush, jonka palkintona on huippukonsultti Andrei Voittajan apu. Tiimi toivoo Andrein olevan puuttuva palanen sovelluksen markkinoinnissa, ja Andrei lupaa tien tähtiin olevan varma.

Slushissa pitäisi esittää täydellinen presentaatio, mikä vakuuttaisi kaikki kuulijat Trade2Go:n nerokkuudesta. Sovelluksen kehittämiseen pitäisi saada rahaa. Harmi ettei presentaatio, eikä myöskään sovellus ole vielä valmiina. Jännitteitä alkaa syntyä porukan keskelle.

Nuoren yrittäjäporukan silmissä kiiltää startup- tapahtuma Slush, kun he lähtevät tavoittelemaan pitchauskilpailun voittoa ja palkinnoksi saatavaa huippukonsultin apua. Onko Trade2Go:sta seuraavaksi startup-sensaatioksi?

Saana ja Leevi tiimeineen odottavat jännityksellä superkonsultin saapumista toimistolle. Pystyykö Andrei Voittaja muuttamaan keskeneräisen sovelluksen hitiksi, kuten hän lupaa?

Leevi kamppailee reistailevan tietokoneensa kanssa. Leevin ja Andrein välit tulehtuvat ja negatiivisten tunteiden lisäksi Leevi käy taistelua päänsä sisällä. Voiko ihastuminen olla muuta kuin aivojen kemiallinen reaktio?

Andrei välttelee Leeviä, mutta jakaa edelleen sloganeita muulle ryhmälle. Paine alkaa käymään kovaksi, ja Meri huomaa Slushin olevan loppuunmyyty. Andrein usko omaan tekemiseen alkaa horjua.

Andrei on kadonnut ja kukaan ei saa häntä kiinni. Leevin tietokone reistailee, ja koko projekti tuntuu purjehtivan vastatuulessa. Meri huomaa Andrein twiitanneen olevansa matkalla Slushiiin.

Trade2Go –poppoo lähtee startup-tapahtuma Slushiin esittelemään sovellustaan ja metsästämään konsultti-Andreita. Kohtaaminen Andrein kanssa ei sujukaan odotetulla tavalla.

Tuotanto: Metropolia AMK:n Mediatuotannon 1. vuosikurssi KXCR17S1, syksy 2017.