Helsingin rautatientorilla sijaitseva jääpuisto saapuu ilahduttamaan kaupunkilaisia talven tullen. Jäärata mahdollistaa luistelun keskellä kaupunkia kaikille aamukymmenestä iltayhdeksään, ja viikonloppuisin iltakymmeneen.

Tänä vuonna jääpuisto avattiin 2. joulukuuta, eikä poikkeuksellisen lämmin talvisää haitannut 4. päivä pidettyjä avajaisia. Jäärata kestää jonkin verran plussa-asteita ja sadetta, mutta päivän kestävä sade ei jään pinnalle jäädy. Siksi rata onkin säävarauksella auki maaliskuuhun 2020 asti.

Jääradalle voi mennä omilla luistimilla, tai vuokrata paikan päällä päiväksi itselleen lainaluistimet. Radalla on mahdollista luistella omatoimisesti, mutta puisto järjestää myös ohjattuja tunteja, alppicurlingia sekä erilaisia tapahtumia.

Jääpuistossa on myös pieni kahvila, joka tarjoaa virvokkeita ja pientä syötävää luistelun ohella pidettäviin taukoihin. Kahvilaan voi myös mennä vain istumaan ja katsomaan jäällä luistelevia ihmisiä, vaikkei itse uskaltaisi jäälle.

Jääpuisto on avattu ensimmäisen kerran vuonna 2006.