Suomalainen Nolla Games julkaisi syyskuun lopussa ennakkojulkaisuna Noita nimisen roguelite-tyylisen toimintapelin. Se on kerännyt positiivista palautetta. 

Noidan ennakko- eli early access-julkaisu on kerännyt positiivisia arvosteluja niin suomalaisella teknologian- ja viihdeaiheiden Muropaketti-sivustolla kuin myös kansainvälisellä videopelien jakelu-, moninpeli- ja viestintäalusta Steamissa.  

Pelissä seikkaillaan noitahahmolla muuttuvassa luolamaailmaassa, jossa pelaaja listii lukuisia vaihtuvia vihollisia taikasauvallaan ja potkuillaan. Lisäksi kentät ovat täynnä ansoja kuten tulta ja syövyttävää happoa, jotka pelaajan tulee välttää. 

Peliä on kehuttu erityisesti sen muokattavuuden ja ennalta-arvaamattomuuden takia.  

Noitan early access on saatavilla Steamista, GOG:sta ja Humble Storesta, 17 euron hintaan. Peliin tulee jatkuvasti uusia päivityksiä. Lopullisen peliversion julkaisupäivää ei ole vielä julkistettu.