Syksy on täällä ja ahdistaa? Ei hätää! Pakene arkea kotimaisten podcastien pariin ja unohda arjen murheet. Taajuus kokosi laajan kirjon, joka sisältää kuunneltavaa kulttuurista julkkisjuoruihin. Ovatko nämä 10 podcastia jo sinulle tuttuja? Podcastit aukeavat nimeä klikkaamalla.

  1. Kirjoittamisesta. Kirjailija Erkka Mykkänen käsittelee Nuoren Voiman podcastissa kirjoittamista. Vaihtuvien kirjailijavieraiden kanssa puhutaan niin kirjoittamisen aloittamisesta, kustannustoimittamisesta ja kirjoittamisen lopettamisesta.
  2. Tuplakääk on julkkisjuoruihin keskittyvä huumorimielessä tehty podcast. Ohjemaa vetävät Musla.fi-sivustolta tutut Enni Koistinen ja Kirsikka Simberg. 
  3. Julia Thrurén : Melkein kaikki rahasta. Toimittaja ja bloggaaja Julia Thrurén puhuu rahasta, sijoittamisesta ja taloudesta häpeilemättä ja hauskasti.
  4. Urheilucast. Esko Seppäsen tiivistahtisesti julkaistava podcast kaikille penkkiurheilun ystäville.
  5. Auta Antti. Näyttelijä Antti Holma vastaa kuuntelijoiden kysymyksiin. Teemajaksoissa käsitellään muun muassa ystävyyttä, kuolemaa ja parisuhdetta. 
  6. Tiede Ykkönen. Mitkä ovat tieteen nykytrendit? Ylen ohjelman toimittajina ovat Pirjo Koskinen, Leena Mattila, Teija Peltoniemi ja Riikka Warras.
  7. Pehmee. Podcastissa puhutaan muun muassa intersektionaalisesta feminismistä ja kehopositiivisuudesta. Juontajina Caroline Suinner ja Meriam Trabelsi.
  8. Kauniita unia.  Klaus Hietala johdattaa kuulijan unen pariin fiktiivisillä kuunnelmilla. 
  9. Kertojan ääni. Essi Pulkkisen ja Jukka Aholan podcastissä käsitellään kirjoittamisen nurjaa puolta ja ylipäätään kirjoittamista. 
  10. Tuplahyppy. Viikoittain vaihtuvat puheenaiheet liittyvät peleihin, elokuviin, musiikkiin ja popkulttuurin ilmiöihin.

Kaikki podcastit ovat kuunneltavissa Spotifyssa.