Maistuuko kotisohvalla kököttäminen ja telkkariakin voisi katsoa? Oletko kyllästynyt suosikkisarjoihisi ja kaipaat uutta? Nappa tästä haltuusi kymmenen tämän hetken kiinnostavinta sarjaa.

  1. Broad City

Kulttimaineessa olevan Broad Cityn kaikki kaudet ovat katsottavissa Yle Areenassa. Ilana ja Abbi seikkailevat ja sekoilevat pitkin New Yorkia viiden tuotantokauden ajan.

2. Le Bureau – Vakoojaverkosto

Ranskalainen hittisarja vakoojien elämästä on nähtävissä Yle Areenassa, jonne on lisätty myös sarjan viimeinen kausi.

3. I may destroy you

 Michaela Coel näyttelee luomassaan käsikirjoittamassaan, ohjaamassaan, tuottamassaan  sarjassa raiskauksen uhria, jonka täytyy rakentaa elämänsä uusiksi. Katsottavissa HBO Nordicilla.

 4. Terrace House

Jos kaipaat realitysarjoja elämääsi, mutta länsimaiset vaihtoehdot on jo nähty, niin japanilainen vastine voi olla sinua varten. Netflixistä löytyvä sarja tarjoaa vilahduksia japanilaisesta kulttuurista, ihmissuhdedraamasta ja upeista maisemista. 

5. Betty

Nuorten naisten ryhmä painii peruskysymysten, kuten rakkauden ja identiteetin maastossa New Yorkin miespainotteisessa skeittimaailmassa. Katsottavissa HBO Nordicilla.

6. Good Girls

Netflixin sarjassa tavalliset amerikkalaiset perheenäidin sekaantuvat hämärähommiin talousvaikeuksien seurauksena. Kolmas tuotantokausi sai ensi-iltansa heinäkuun puolivälissä. 

7. Guilt

Tummanpuhuva draama on pullollaan mustaa huumoria. Neliosaisessa sarjassa seurataan tapahtua yliajon jälkeen. Miten käy mieskaksikon, kun yliajosta ei ilmoiteta poliisille?

8. P niin kuin perhe

Netflixistä löytyvä animaatiosarja käsittelee keskiluokkaisen perheen lähiöelämää. Neljä tuotantokautta ovat katsottavissa nyt.

9. Persaukiset

Yksi viime vuoden suosituimmista brittisarjoista on katsottavissa Yle Areenassa. Tyhjätaskuista koostuva kaveriporukkaa hankkii elantonsa milloin milläkin laittomuuksilla.

10. Hollannin au pairit

Kun kotimaiset versiot on koluttu, niin vieroitusoireisiin auttaa hittisarjan kansainvälinen versio. Au pairien ovat seikkailut nähtävissä Yle Areenassa.