Mitä media-alan taiturit ja sen mieliset saavat odottaa tulevalta viikonlopulta? Lue alta, mitä tähdet ovat suunnitelleet varallesi tällä kertaa!

Oinas 21.3.-19.4.
Loppuviikko antaa Oinaalle täydellisiä tilaisuuksia laittaa niin sanotusti ”jalkaa oven väliin” esimeriksi unelmaduunisi tai harjoittelupaikkasi suhteen. Nyt sinun on aika kaivautua ulos pölyisestä editistä ja muistella, miten se sinulta-niin-luontainen ihmisten hurmaaminen oikein onnistuikaan. Tänä viikonloppuna pelkkä hymy kaupan kassalla saattaa olla porttisi lähemmäksi unelmiasi, joten älä jätä mitään sattuman varaan. Luota itseesi ja charmiisi!


Härkä 20.4.-20.5.
Viilipytty Härkä saattaa tuntea loppuviikon aikana olonsa stressaantuneeksi; sinusta saattaa tuntua, ettet pysty saamaan otetta ympärilläsi tapahtuvasta hälinästä. Muiden huolimattomuus ärsyttää sinua, varsinkin setissä, jossa kaikki pitäisi tehdä sinun tyylilläsi, rauhallisesti ja harkitsevasti. Löydät mielenrauhasi hälinän keskellä mielikuvituksesi avulla: Kuvittele itsesi ihastelemassa kättesi jälkeä julkistamistilaisuudessa, upeimmassa juhlapuvussasi, kädessäsi lasi arvokkainta shampanjaa. Vaikka olet vasta matkalla kohti tavoitettasi, voit aivan hyvin jo nauttia kaikesta siitä tunnustuksesta, mitä kärsivällinen työskentelytyylisi tulee sinulle ansaitsemaan.


Kaksoset 21.5.-20.6.
Olet jo pitkään kamppaillut projektin tai idean kanssa, joka tuntuu pysähtyneen paikoilleen ilman suuntaa, mihin edetä. Vaikka deadlinet kolkuttelevat jo ovella ja tuottaja hengittää niskaasi, koita tänään unohtaa aikataulut ja kalenterisi. Kaksosten vapaa mielesi kaipaa vapautta ja uusia seikkailuja – salli ne itsellesi! Voit löytää aivan uudenlaisia näkökulmia työhösi, kun annat intuitiosi johdattaa sinua. Peitä kaikki kellot näköpiiristäsi ja ota mukava asento – ja hyväksy jokainen, sekopäinenkin idea, joka päähäsi pompahtaa!


Rapu 21.6.-22.7.
Rapu rakas, ota tänään aikaa itsellesi. Olet viettänyt viimeaikoina paljon aikaa etäpalavereissa ja projektien parissa, joissa olet toiminut loistavana ihmislukijana ja ottanut kaikki parhaasi mukaan huomioon. Nyt sinun on kuitenkin hellitettävä otettasi ”vauvastasi” ja kysyttävä itseltäsi: Miten minä voin? Liiallinen huolenpito muista saattaa vain aiheuttaa hallaa sinulle ja työkavereillesi, joten sulje tänä viikonloppuna työpuhelimesi ja käperry suloisen kotisi pehmeimpään sohvannurkkaan ja korkkaa se kirja tai elokuva, joka sinun on pitänyt niin pitkään jo aloittaa.


Leijona 23.7.-22.8.
Tänään on päiväsi, oi uljas Leijona. Jos olit miettinyt treffejä esimerkiksi juuri sen kivan äänityypin kanssa, tee se tänään. Vaihtoehtoisesti kavereiden kanssa hengailu vaikka vain zoominkin välityksellä voi tuoda päivääsi juuri tarvitsemaasi inspiraatiota, joka tulee hehkumaan sinusta koko viikonlopun. Kuuntele omia tarpeitasi, ja pyri saamaan muutkin vakuuttumaan siitä, että sinä tiedät kyllä, mitä teet. Varo kuitenkin astumasta ylemmässä asemassa oleviesi varpaille, sillä vaikka uralla etenemisesi on väistämätöntä, se ei tapahdu muita alas painamalla.

Neitsyt 23.8.-22.9.
Projektisi ottaa loppuviikosta askelia taaksepäin, sillä työporukassasi on syntynyt erimielisyyksiä siitä, mikä tapa toimia on oikea. Sinun tulee toimia kuuntelevana sovittelijana, joka perustaa ratkaisunsa järkeen ja loogisuuteen. Yritä saada työryhmäsi jäsenet kuuntelemaan perustelusi, äläkä ota vastaan päättömiä vastaväitteitä. Terävät kielenkantasi ovat salainen aseesi tänä viikonloppuna, joten luota siihen, että sinusta löytyy sisältäsi voima, jolla projektisi saadaan etenemään. Tehokkuutesi ja pitkäjänteisyytesi palkitaan vielä, joten jatka samaan malliin!


Vaaka 23.9.-23.10.
Tänään sinun tulee jarrutella hieman työsi suhteen, vaikka mikäpä sen tyydyttävämpää olisikaan, kuin kerrankin ajoissa oleminen. Käy läpi kättesi jälki vielä kerran, merkitse kaikki mahdolliset kompastuskohdat ja kerää ne faktat, jotka tarvitset vakuuttaaksesi esimiehesi. Jos mustaa valkoisella ei tyydytä sinua, kuuntele intuitiotasi ja luo itsesi näköinen, visuaalisesti miellyttävä kokonaisuus. Laatikon ulkopuolelta -ajattelu on tänään hyödyksi. Kun olet saanut työtuntisi täyteen, voit huoletta lähteä vaikka museokierrokselle rentoutumaan!


Skorpioni 24.10.-22.11.
Loppuviikko tulee antamaan sinulle useita mahdollisuuksia kuunnella muiden ihmisten näkökulmia, ja tämä tulee hetkellisesti helpottamaan ainaista ”minä vastaan muu maailma” -ajatusmalliasi. Kun lasket suojakilpeäsi hieman, voit huomata löytäväsi yhteisen sävelen työkaverisi kanssa – ehkä saat jopa uuden ystävän! Tänään voisi olla myös hyvä tilaisuus miettiä keskeneräisiä opintojasi – mikä on seuraava askeleesi kohti valmistumista?


Jousimies 23.11.-21.12.
Valjasta sosiaalinen lahjakkuutesi tänään huippuunsa, sillä tulet sen avulla selviämään niin elämäsi vaikeimmasta pitchauksesta tai vaikkapa kiusallisesta lounastunnista pomosi kanssa. Oli tilanne kuinka kinkkinen tahansa, sinulla on ohjat käsissäsi! Korona-aika on tehnyt matkustelua rakastavan Jousimiehen elämästä tuskallista, sillä haaveet ulkomaan työpaikasta tai harjoittelusta ovat hiipuneet, mutta nyt sinulla on loistava tilaisuus kasvattaa sosiaalisia verkostojasi kotimaassa. Avaa itsesi toisille, niin huomaat saavasi positiivista vastakaikua takaisin – näin voit luoda uusia suhteita, jotka tulevat helpottamaan etenemistäsi urallasi.


Kauris 22.12.-19.1.
Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Keskity tänään siihen, mitä voit tehdä nyt, äläkä jätä kaikkea työtä tulevaisuuden huoleksi. Vaikka sinua saattaa laiskottaa, koita tehdä vielä hetken aikaa rehellistä työtä. Edessäsi saattaa olla stressaavia aikoja, joten ennakointi kannattaa. Ole huoletta, sillä työpanoksesi kuitenkin huomataan ja saat ansaitsemasi tunnustuksen, kunhan vaan muistat kaiken hälinän keskellä pitää yllä positiivisen ilmapiirin.


Vesimies 20.1.-19.2.
Kokeile tänään jotain aivan uutta ja erilaista. Lähde syömään uudenlaiseen ravintolaan, katso jokin lempigenrestäsi poikkeava elokuva tai kokeile uudenlaista urheilulajia. Tarvitset inspiraatiota loppuviikon projektiisi, ja aivojen narikkaan heittäminen tulee nyt tarpeeseen. Sinun ei edes tarvitse ajatella työtäsi tänään, luova työ vaatii kuitenkin niin paljon muutakin kuin työpöydän ja kupin kahvia. Kuuntele ihmisiä ympärilläsi – jollakin saattaa olla sinulle annettavaa projektisi suhteen.


Kalat 20.2.-20.3.
Juokseva mielikuvituksesi auttaa sinua tänään, missä ikinä oletkin. Osaat puhetaidoillasi vakuuttaa jopa vastahakoisimmankin työkaverisi ja ideasi ovat niin mukaansatempaavia, että ympärilläsi olevat ihmiset lumoutuvat ajatuksenjuoksustasi. Muista olla armollinen itsellesi ja hyväksy kummallisimmatkin ideasi – sinusta pidetään siksi, että osaat nähdä tilanteet aivan eri tavalla kuin kukaan muu. Kannattaa siis pistäytyä tänään myös editin puolella – joku onneton editoija saattaa kaivata näkökulmiasi!