Edgar Wright heittäytyy seuraavaksi rock-dokumenttien maailmaan. Kyseessä on ohjaajan ensimmäinen dokumentti.

Brittiläinen elokuvaohjaaja Edgar Wright, 45, tunnettu mm. elokuvista Hot Fuzz (2007) ja Baby Driver (2017), työstää rock-dokumenttia kulttibändi Sparksista. Tämä on Wrightin ensimmäinen dokumentti hänen jo 20 vuotta kestäneellä uralla. Wright on itse kertonut olleensa bändin fani vuodesta 1979.

Dokumentista ja sen sisällöstä ei vielä tiedetä paljon. Wright kuvasi toukokuussa Sparksin keikan O2 Forum Kentish Townissa Lontoossa, joten ainakin tätä materiaalia tullaa hyödyntämään. Wright on myös kertonut käyneensä läpi paljon vanhaa arkistomateriaalia bändin melkein 50 vuotta kattaneen uran varrelta, mutta on mahdollista, että elokuva tulee olemaan konserttielokuva, niin kuin Martin Scorsesen Rolling Stones-taltiointi Shine A Light (2008)tai Jonathan Demmen Talking Heads-keikkaelokuva Stop Making Sense (1984).

Ennen dokumentin valmistumista Wrightilta tulee psykologinen trilleri, joka toistaiseksi kantaa nimeä Last Night In Soho ja sen julkaisuajaksi on määritelty syyskuu 2020.