Jasper Pääkkönen on kiinnitetty uuden Omerta-elokuvasarja miespääosan esittäjäksi. Kotimaisessa sarjassa on kansainvälinen henki. Ilkka Remeksen 6/12 romaanista sovitettavat elokuvat valkokankaalle ohjaa Antti J.Jokinen ja hänen perustamansa Cinematic Inc myös tuottaa sarjan.  Käsikirjoittamisesta vastaavat ohjaaja Jokinen ja Mika Karttunen.

Omerta-elokuvasarjan ensimmäiset elokuvat Omerta 6/12 ja Omerta 7/12 saavat ensi-iltansa syksyllä 2021 ja syksyllä 2022.   

Toimintatrillerien keskiössä ovat Euroopan parhaista erikoisjoukoista kerätyt sotilaat ja poliisit, Omerta-joukot, joiden tehtäväksi tulee setviä presidentinlinnan itsenäisyyspäivän juhliin tehtyä iskua. Elokuvien päähenkilö on Jasper Pääkkösen esittämä Max Tanner, joka kuuluu Omertaan Suomen Suojelupoliisin (SUPO) edustajana. Kahden ensimmäisen elokuvan tapahtumat keskittyvät Helsinkiin, Moskovaan, Brysseliin ja Minskiin, jossa kohtaukset on myös tarkoitus kuvata. Elokuvissa kuullaan suomen lisäksi englantia, ruotsia ja serbiä.

Kansainvälinen suurprojekti lupaa luoda monella eri tasolla uutta henkeä suomalaiseen elokuvaan niin tuotanto-, toteutus- kuin yhteistyötavoiltaan. Tuotannossa käytetään esimerkiksi ensimmäistä kertaa Suomessa tulevaisuusteknologiaa ja pelimoottoreita sisällön luomisessa.

Pääkkösen lisäksi Omerta-sarjan kahta ensimmäistä elokuvaa tähdittävät muun muassa Ville VirtanenPekka StrangKrista KosonenPeter FranzénEero AhoTommi Korpela ja Eero Milonoff. Kahdessa ensimmäisessä elokuvassa naispääosaa esittää ruotsalaisnäyttelijä, jonka nimi paljastetaan myöhemmin keväällä 2020 Berliinin elokuvajuhlilla. Omerta elokuvasarjan kotisivut löytyvät tästä linkistä.