Lol, nyt kokataan! -vlogin kolmannessa osassa ollaan juustoisissa tunnelmissa. Tällä kertaa Inkerin kokkaustaidot joutuvat koetukselle legendaarisen jääkiekkoilijan Teemu Selänteen juustomunakkaan kanssa.

Aamiaisruoka on Lol, nyt kokataan! -tiimin sydäntä lähellä, joten tämä rasvainen, suolainen ja munainen resepti sopi paremmin kuin hyvin tähän maaliskuiseen maanantaiaamuun. Tätä saa kokeilla kotona! Seuraamme mielellämme kokkailujanne somessa hashtagilla #lolnytkokataan.

 

TEUKAN JUUSTOMUNAKAS

5 kananmunaa

1 dl kermaa

50g kermajuustoa

suolaa

mustapippuria

voita

1. Riko munat ja sekoita joukkoon kerma

2. Mausta suolalla ja pippurilla

3. Kuumenna pannulla nokare voita ja lisää munakasmassa pannulle

4. Lisää lopuksi juusto ja käännä munakas pannulla puoliksi

Resepti on julkaistu alunperin Hokikokit-keittokirjassa (Pekka Terävä, Keijo Leppänen 2013)