Laulaja menehtyi pitkäaikaiseen sairauteen.

Ruotsalaisyhtye Roxetten laulaja Marie Fredriksson on kuollut 61-vuotiaana, uutisoivat ruotsalaismediat. Laulaja kuoli maanantaiaamuna 9.12. Kuoleman syynä oli hänellä jo vuosia sitten todetun aivokasvaimen aiheuttamat seuraukset.

Asiasta kertoi hänen tiedottajansa.

Marie Fredriksson perusti Roxetten vuonna 1986 yhdessä kitaristi ja solisti Per Gesslen kanssa. Roxette oli 1990-luvun suositumpia yhtyeitä. Levyjä on myyty maailmanlaajuisesti lähes 80 miljoonaa kappaletta. Yhtyeen tunnetaan hiteistään The Look, Listen to Your Heart, Joyride, It Must Have Been Love ja Sleeping in My Car.

Roxette jäi tauolle vuonna 2002, kun Fredrikssonilta löytyi aivokasvain. Hän kuitenkin parantui, ja yhtye palasi vielä lavoille sekä levyttämään. Yhtye lopetti kiertämisen vuonna 2016, koska Fredrikssonin terveys ei enää kestänyt.