Kuja FM tarjoaa raikkaan vaihtoehdon pääkaupunkiseudun radiotarjontaan 26.2.-17.3.2020 taajuudella 107,4 MHz.

Kuja FM on uusi väliaikainen radiokanava, jonka toimitus koostuu Metropolia Ammattikorkeakoulun opiskelijoista. Toimitus tunsi olevansa täysin kujalla uuden kanavan luonnissa ja siitä ajatus lähtikin.

Kanava on luotu opiskelijoiden mielenkiintojen pohjalta vertaistueksi niille, jotka tuntevat myös olevansa aivan kujalla. Ja voivat nyt olla kujalla tekijöiden kanssa, heidän neuvojaan ja kokemuksiaan kuunnellen!

”Kanava tarjoaa vähän erilaista näkökulmaa verrattuna valtavirtaan. Kuja on nuorekas ja informatiivinen, ei pelkkää naurun räkätystä”, sanoo kanavan päätoimittaja Jesse Kallunki, kolmannen vuoden opiskelija Elokuvan ja television tutkinto-ohjelmasta.

Kuja FM soi taajuuksilla 107,4 MHz, ja on kuunneltavissa 26. helmikuuta alkaen 17. maaliskuuta asti. Kanavaa voit kuunnella radiosta pääkaupunkiseudun alueella, ja hieman kauempana kanavaan pääsee livenä käsiksi netistä.

Kanavalla soi monipuolisesti milleniaalien (eli meidän) lempimusiikkia, keskustellaan ajankohtaisuuksista, häpeästä, arkiaamuja kohdellaan sunnuntaiaamuina, mietitään millaista on olla junantuoma, ja yritetään olla ottamasta asioita ylipäätänsä liian vakavasti.

Jos koet painivasi aikuisuuden kanssa, tältä kanavalta löydät varmasti jotain itsellesi sopivaa ohjelmaa!

Kuja FM – Aina on elämäntilanne

Kuuntele täältä

Kuja FM Facebookissa

Kuja FM Instagramissa